Portvinsaften på Amager

3. november 2016 |

Portvinsaften på Amager

Torsdag den 3. november skal vi til en helt speciel Portvins-smagning hos vores gamle bekendte Morten i Det Argentinske Vinhus. Der er tale om et særarrangement for Valby Vinklubs medlemmer med det fremragende Portvinshus Bulas. Smagningen finder sted i Det Argentinske Vinhus’ egne lokaler på Amagerbrogade 18 (mellem Amager Boulevard og Stadsgraven).

Bulas henter sine druer fra to af Portvin-regionens fornemste marker Quita Foz Ceira og Quita da Costa de Baxo, der ligger hvor floderne Douero og Ceira mødes. Og selv om Bulas er et af de mindre Portvins-huse, har deres vine en meget høj stjerne på de bedste restauranter i Portugal. Og som et særligt scoop denne aften vil Bulas Winemaker Joana Duarte og Isabel Vierira være til stede og fortælle om vinene og besvare spørgsmål.

Vi skal smage 7 forskellige portvine fra Bulas Både deres LBV, vintage og årgangs-tawnyer, 10, 20, 30 og 40 års. I forbindelse med smagningen vil der blive serveret en tapas-anretning bestående af charcuterie og oste.

Prisen for at deltage i deette arrangement er kun 345 kr. og tilmelding sker også her til karup@post4.tele.dk med efterfølgende indbetaling på 1551 – 10551730

Dato / tidspunkt

3. november 2016 kl. 19:00 - 22:00