Besøg hos Peter Kjær

11. marts 2020 | Hos Peter Kjær

Besøg hos Peter Kjær

Onsdag den 11. marts kl. 19:00.
Kære medlemmer af Valby Vinklub

Efter et vellykket arrangement hos KIRK & CO er Valby Vinklub allerede klar med næste arrangement.

Det bliver hos Valbys nye specialbutik for vin og spiritus, Hos Peter Kjær, der ligger på Valby Langgade 30A. I det nyindrettede hyggelige smagelokale under butikken vil Peters vinleverandør, Lars Gregersen, på en kyndig og underholdende måde føre os en tur gennem det franske vinlandskab. Og til arrangementet vil det være muligt at købe de smagte vine med rabat.

Et rigtigt Valby-arrangement, hvor også vores gamle ven, "Oste-Troels" vil dække op med delikatesser fra Valby Ostelager.

Peter Kjær har specialiceret sig i at forhandle vin og spiritus af høj kvalitet, som du sjældent vil møde i dagligvarebutikker og supermarkeder. Og så er Peter kendt som en af landets førende specialister i Maltwhisky og rom. Hans bog om Maltwhisky er et standardværk om emnet.

Og skulle I få lyst til at hilse på Peter inden den 11. marts kan I besøge ham i butikken. Hver fredag byder han på et godt glas vin eller en smagsprøve på noget andet spændende.

Deltagelse i dette Valby Vinklub arrangement koster kun 275 kr. Men lokalets størrelse begrænser deltagerantallet til 26. Så det gælder nok om at melde sig hurtigt til. Tilmeldinger registreres i den rækkefølge de kommer efter først til mølle-princippet.

Tilmelding til jorgenkarup@gmail.com og efter bekræftelse indbetaling på klubbens konto, 1551 10551730.

Dato / tidspunkt

11. marts 2020 kl. 19:00 - 21:00

Hos Peter Kjær

Valby Langgade 30A
2500 Valby