Australsk aften i Valby Vinklub

18. juni 2019 | Café Incita i Kulturhuset, Toftegårds Plads

Australsk aften i Valby Vinklub

Tirsdag den 18. juni 2019 klokken 18.30 afholder vi denne sæsons sidste arrangement, som finder sted i Café Incita i Valby Kulturhus. Det bliver et sommerarrangement med fokus på Australien og dets vinkultur.

Jørgen vil indledningsvis - under velkomstdrinken - ud fra egne erfaringer og oplevelser Down Under fortælle om Australien som vinland og introducere de spændende og frugtrige australske rødvine, der bliver lejlighed til at smage i løbet af aftenen. Til vinene serveres en traditionel australsk BBQ bestående af pølser, oksebøffer (af hakkekød), kartoffelsalat og brød. Anretningen sker som buffet. Afhængigt af vejret, enten som grill udenfor på den store træ-terrasse eller inde i restaurationslokalet.

Udover velkomstdrikken, som er australske "bubbles", består vinmenuen af 5 rigtig gode og typiske australske rødvine. Og her vil to af Australiens vigtigste producenter, Penfold og D'Arenberg, være repræsenteret. Bl.a. med Jørgens yndlingsvin. Deltagerprisen er holdt helt nede på 300 kr.

Tilmelding som vi plejer med mail til Jørgen på jorgenkarup@gmail.com og efterfølgende indbetaling til Valby Vinklubs konto 1551 10551730.

Dato / tidspunkt

18. juni 2019 kl. 18:30 - 22:00

Café Incita i Kulturhuset, Toftegårds Plads

Valgårdsvej 4-8
2500 Valby