Stephan Kohl hos Aller

15. marts 2018 | Aller Media A/S

Stephan Kohl hos Aller

Torsdag den 15. marts klokken 16.30 – ca. 19.00 - skal vi have et gensyn med vores tyske vinbondefamilie, Stephan Kohl og hans kone Christiane fra Tysklands ældste vinby, Neumagen-Dhron i Mosel.

Stephan vil præsentere årets brede sortiment af vin, sekt og frugtbrændevin, samtidig med at Christiane lader os smage hjemmelavede pølser, oste, frugtgeleer og andre lokale specialiteter.

Også denne gang er vi så heldige, at vi kan gennemføre arrangementet i samarbejde med Allers Vinklub i Allers flotte atriumhal ved havnefronten, Havneholmen 33, 1561 København V.

Det vil naturligvis, som tidligere, være muligt at bestille vin mm. til samme lave Euro-priser som i Tyskland, og Stephan kører selv op til Danmark og afleverer bestilte vine og specialiteter uden ekstra omkostninger for køberne. Leveringerne vil dog, medmindre der er tale om meget store bestillinger, ske til et aftalt fælles afleveringssted i Valby.

Prisen for at deltage i dette spændende arrangement er kun 100 kroner pr. deltager. Og det er muligt at invitere venner med til samme lave pris.

Tilmelding sker som sædvanlig til karup@post4.tele.dk og når tilmeldingen er bekræftet indbetales deltagergebyr til Valby Vinklubs konto 1551-10551730.

http://www.weingut-stephan-kohl.de/
https://www.facebook.com/weingutstephan.kohl

Dato / tidspunkt

15. marts 2018 kl. 16:30 - 19:00

Aller Media A/S

Havneholmen 33
1561 København